OVER TAAMS HORSES

Onder de naam Taams Horses verkopen wij kwaliteitsvolle paarden op national en internationaal niveau. Mochten wij het juiste paard niet zelf op stal hebben staan, dan kunnen wij u op verzoek ook assisteren met de zoektocht naar het passende paard. Wij hebben een breed netwerk waardoor de kans op het vinden van het perfecte paard groot is. Een paard kopen is een grote beslissing, wij vinden het zeer belangrijk dat de klant uiterst tevreden is over de service die

wij bieden. De paarden die voor verkoop worden aangeboden worden klinisch en rontgenologisch gekeurd bij een vooraanstaande paardenkliniek en kunnen op verzoek van de klant uiteraard ook herkeurd worden door een dierenarts van hun keuze. Voor internationale klanten kunnen wij ook het transport verzorgen inclusief alle benodigde documenten.

Ons Team

Pieter Taams

Oprichter van Taams Stables en houdt zich nu voornamelijk bezig met de aan- en verkoop van springpaarden.

Pia Taams

Mede- oprichter van Taams Stables en naast het oppassen op haar 2 kleinzoons, Christian en Julian draagt zij zorg voor het management van onze kantine.

Rachel Taams

Houdt zich dagelijks bezig met het opleiden van onze talentvolle dressuurpaarden en daarnaast geeft zij priveles aan haar leerlingen.

Laura Taams

Draagt zorg voor het management van Taams Horses en doet daarnaast de PR en de administratie van het bedrijf.

Our specialties

Taams Horses Training
Dressuur

Rachel Taams

Rachel Taams heeft zich in de loop der jaren ontwikkelt tot een ambitieuze amazone, die dagelijks met veel plezier haar paarden traint. Van zeer jonge- tot hoog opgeleide paarden van Taams Horses, die zij onder haar hoede heeft tot ze een nieuwe eigenaar hebben gevonden. Daarnaast heeft ze een aantal paarden in training van klanten die zij mag opleiden naar een hoger niveau.

Naast een fanatieke amazone is Rachel ook instructrice en geeft zij veel privéles aan klanten van Taams Stables. Rachel werkt volgens een logisch systeem waardoor het paard in balans komt en zich symmetrisch kan ontwikkelen.

Taams Horses International

taams horses international

Voor de afzetbevordering gaat Team Taams Horses wereldwijd naar beurzen om onze sportpaarden te promoten.

Taams Horses Fotografie

taams horses fotografie

Laura doet naast het fotograferen van Taams Horses ook fotoreportages van paarden van klanten.

Taams Horses High Tea

taams horses high tea

Op regelmatige basis worden er in onze kantine exclusieve High Tea’s georganiseerd, meer informatie over beschikbare data staat onder nieuws in de agenda. Voor reserveringen graag contact opnemen met Pia Taams.

Taams Horses Breeding

breeding

Elk jaar fokken wij een aantal veulens bij onze Oldenburgse merries, wij combineren deze Duitse bloedlijnen met de beste Nederlandse bloedlijnen van hengsten van het KWPN. Hieruit zijn al vele talentvolle sportpaarden uit voort gekomen, die het nu verdienstelijk in de sport doen.

© Copyright - Taams Horses | Design by See Design