ACCOMODATIE

Onze accomodatie ligt in het dorp Oostzaan, een landelijk dorp wat grenst aan de noordzijde van Amsterdam en aan het recreatiegebied het Twiske.

Comfortabele paardenboxen

Ruim 100 comfortabele paardenboxen waarbij een keuze gemaakt kan worden tussen een binnen- of buitenstal.

Vanaf 320,00 euro per maand, informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Quarantaine stallen

In een apart gedeelte van het stallencomplex hebben wij 4 quarantaine stallen die aan de exporteisen voldoen, waar onze buitenlandse klanten gebruik van kunnen maken als hun aangekochte paard voor export daar verplicht in moet verblijven.

Rijhal en buitenrijbaan

Een ruime rijhal van 20 * 60 meter en een buitenrijbaan van 20 * 60 meter, beide voorzien van een Agterbergbodem. Hier worden tevens maandelijks nationale KNHS dressuurwedstrijden gehouden door PSV. de Langenberg

Recreatiegebied ’t Twiske

Onze accommodatie is zowel geschikt voor de fanatieke wedstrijdruiter als voor de recreatieruiter want direct aan onze accommodatie ligt recreatiegebied ’t Twiske met 17 km. aan ruiterpaden.

Heerlijke kop koffie

Na het rijden en verzorgen van uw paard kunt u in onze kantine genieten van een heerlijke kop koffie.

Longeercirkels en stapmolen

2 longeercirkels en een stapmolen

Zandpaddocks

Ook beschikken wij over 8 zandpaddocks waar uw paard dagelijks gebruik van kan maken en naast deze paddocks hebben we nog een aantal paddocks waar uw paard in de wintermaanden een 1/2 dag in kan verblijven. Het is tevens mogelijk om uw paard door ons los of in de stapmolen te laten zetten.

taams horses spuitplaats

Verzorging

Twee spuitplaatsen inclusief solarium.

weidegang

Weidegang

Voor weidegang zijn er diverse mogelijkheden zoals alleen in een graspaddock of op de ruime weide in groepsverband, overdag maar dag- nacht is ook mogelijk.

© Copyright - Taams Horses | Design by See Design